overzicht

Delphy

Delphy

Het Improvement Centre is een modern kassencomplex waar we nieuwe teeltconcepten en technische installaties ontwikkelen en demonstreren. Samen met klanten en partners nemen wij de verantwoordelijkheid om kennis te blijven ontwikkelen die direct toepasbaar is in de praktijk.

Het Improvement Centre bestaat uit 9 afdelingen van ongeveer 1.000m2 per afdeling die gebruikt worden voor het ontwikkelen, testen en demonstreren van teeltconcepten, allemaal voorzien van de nieuwste technieken. Iedere teelt heeft zijn eigen technische behoeften, waarin we per sectie in kunnen voorzien.

https://delphy.nl/teams/team-onderzoek-glastuinbouw-improvement-centre/

Overig nieuws


18-07-2022 - Exploring nature never stops!
09-05-2022 - Interview met Hidde van Steenwijk
22-03-2022 - Valstar
02-12-2021 - Op zoek naar de geheimen van de tomaat
19-10-2021 - Giftig voor insecten, gezond voor de mens
12-05-2021 - Beta-glucanen uit champignons: voeding of medicijn?
23-03-2021 - Introductie Bejo
03-03-2021 - Weet wat er in je voedsel zit!
05-01-2021 - "Groente en fruit zijn gezond en dat gaan we bewijzen"
06-10-2020 - Gezond of ziek? De tomaat weet raad
11-03-2020 - De ‘gezonde apotheek’
25-11-2019 - Takii
27-05-2019 - Scelta Mushrooms
15-04-2019 - Project ‘De Waarde(n) van Groenten en Fruit’
15-04-2019 - Groenten en fruit als medicijn?
10-04-2019 - Brightlands Campus
10-04-2019 - Koppert
10-04-2019 - Brightlabs
10-04-2019 - Bejo
10-04-2019 - Avans
10-04-2019 - InnovationQuarter
10-04-2019 - Omnigen
10-04-2019 - HAS Hogeschool
10-04-2019 - Best Fresh Group
10-04-2019 - VanRijsingenGreen
10-04-2019 - Koppert Cress
10-04-2019 - Stichting Control in Food & Flowers
10-04-2019 - Groen Agro Control
10-04-2019 - Maastricht University
10-04-2019 - Nunhems

Neem contact op


Nieuws


  • Exploring nature never stops!

  • Interview met Hidde van Steenwijk

    Food Agri Business
  • Op zoek naar de geheimen van de tomaat

  • Giftig voor insecten, gezond voor de mens

 

Zoeken


 

Antwoorden op diverse vragen kunt u vinden in onze FAQ.

Copyright 2022 - De Waarde(n) van Groenten en Fruit - WVGF
Inloggen | Webbly - mooie websites | Ziber - Mobiele website met CMS | Design by Bejo