overzicht

Koppert Cress

Koppert-Cress

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentaties van hun gerechten te intensiveren.

Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten beiden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

https://www.koppertcress.com/

Overig nieuws


18-07-2022 - Exploring nature never stops!
09-05-2022 - Interview met Hidde van Steenwijk
22-03-2022 - Valstar
02-12-2021 - Op zoek naar de geheimen van de tomaat
19-10-2021 - Giftig voor insecten, gezond voor de mens
12-05-2021 - Beta-glucanen uit champignons: voeding of medicijn?
23-03-2021 - Introductie Bejo
03-03-2021 - Weet wat er in je voedsel zit!
05-01-2021 - "Groente en fruit zijn gezond en dat gaan we bewijzen"
06-10-2020 - Gezond of ziek? De tomaat weet raad
11-03-2020 - De ‘gezonde apotheek’
25-11-2019 - Takii
27-05-2019 - Scelta Mushrooms
15-04-2019 - Project ‘De Waarde(n) van Groenten en Fruit’
15-04-2019 - Groenten en fruit als medicijn?
10-04-2019 - Brightlands Campus
10-04-2019 - Koppert
10-04-2019 - Brightlabs
10-04-2019 - Bejo
10-04-2019 - Avans
10-04-2019 - InnovationQuarter
10-04-2019 - Omnigen
10-04-2019 - HAS Hogeschool
10-04-2019 - Best Fresh Group
10-04-2019 - VanRijsingenGreen
10-04-2019 - Delphy
10-04-2019 - Stichting Control in Food & Flowers
10-04-2019 - Groen Agro Control
10-04-2019 - Maastricht University
10-04-2019 - Nunhems

Neem contact op


Nieuws


  • Exploring nature never stops!

  • Interview met Hidde van Steenwijk

    Food Agri Business
  • Op zoek naar de geheimen van de tomaat

  • Giftig voor insecten, gezond voor de mens

 

Zoeken


 

Antwoorden op diverse vragen kunt u vinden in onze FAQ.

Copyright 2022 - De Waarde(n) van Groenten en Fruit - WVGF
Inloggen | Webbly - mooie websites | Ziber - Website software | Design by Bejo